Varmepumpe

Hos CD Ventilationsrens hjælper vi dig med din varmepumpe. En luft til luft varmepumpe kan være en nem og billigere løsning end andre varmeanlæg. Derfor er det også en meget populær varmekilde. Med en varmepumpe skal man – ligesom med alle andre anlæg – være opmærksom på, der kan opstå fugt eller svamp, hvorfor anlæg skal renses regelmæssigt. Der er nemlig sundhedsrisici ved at have et varmeanlæg, hvor der ikke bliver taget højde for fugt og udviklingen af svamp. Derfor er rensning af filter og enhedens indre utrolig vigtig for at bekæmpe dette i din bolig.

Sådan fungerer en varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe i din bolig bliver luften i huset opvarmet ved at pumpen suger luften ind, hvorefter luften bliver opvarmet. Dernæst bliver luften blæst tilbage ud i boligen. Derfor er det også alfa og omega, din luft er ren og sund. Hos CD Ventilationsrens vil vi være sikre på, dig og din familie trygt og nemt kan bruge jeres varmeanlæg i hverdagen. Det samme gælder for erhverv – det skal altid være nemt og sikkert at varme rum op, så hverdagen kan fortsætte upåvirket. Vi tilbyder service i højeste kvalitet, hvorfor vi også udelukkende bruger udstyr, der er nøje udvalgt med kundens behov for øje. Man kan også bruge kølemiddel, når det kommer til varmepumpen, men hos CD Ventilationsrens tilbyder vi ikke dette. Denne ekstra ydelse skal derimod komme fra andre samarbejdsaftaler.

Vi hjælper dig

Hos CD Ventilationsrens er vi altid klar til at hjælpe dig, så du er sikker på boligen – om det er privat eller erhverv – er sikker, når det kommer til jeres varme- og ventilationsanlæg. Vi tager hånd om både indendørs og udendørs enheder. Tag altid gerne kontakt til os, så hjælper vi dig med selv de sværeste opgaver. Vi forsøger nemlig altid at levere et resultat i høj kvalitet til vores kunder.