VENTILATIONSRENS – ERHVERV

Når det kommer til erhverv, har du ikke kun dig selv at tænke på. Du har både dine medarbejdere, dine kunder og en bundlinje der skal med i overvejelserne. Et rent ventilationsanlæg er essentielt for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Er dit ventilationsanlæg blevet renset for nyligt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

FÅ ET GRATIS VENTILATIONSTJEK!

Er du i tvivl om, dit ventilationsanlæg fungerer optimalt. Så kontakt CD Ventilationsrens. Vi laver et gratis* sundhedstjek af dit anlæg, og vi vurderer, om anlægget har brug for at blive serviceret, renset eller indreguleret.

*Dette tilbud gælder for alle virksomheder og privatpersoner, der bor i en radius af 30 minutters kørsel fra Viborg - bor du længere væk, så kontakt os for at høre nærmere.

Vi tjekker følgende igennem:

N

Ventilationskanaler

N

Ventilationsanlægget

GODT INDEKLIMA FOR MEDARBEJDERE i Erhverv

Med et godt og sundt indeklima er du allerede godt i gang med at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere i alle erhverv. Et sundt indeklima er med til at sikre sundhed og velvære, og så er det med til at øge koncentrationen og ydeevnen blandt medarbejderne. Der kan nemlig opstå problemer både med skimmelsvamp og varmepumper. Med andre ord bliver virksomheden mere produktiv jo bedre arbejdsmiljø, der er, i virksomheden.

ERHVERV MED OMTANKE FOR MILJØET

Energioptimering af ventilationsanlæg

Du er med til at sikre en længere levetid på ventilationsanlægget, når du husker at få det renset, indreguleret og serviceret. Desuden har et rent anlæg lavere driftsomkostninger, da det har et lavere strømforbrug. Alle disse ting er med til at sikre en højere bundlinje med omtanke for miljøet – blot ved at huske at få renset ventilationsanlægget ca. hvert tredje år.

CSR

Når du skal sælge dine produkter eller ansætte nye medarbejdere, kan det have stor betydning, hvordan din virksomhed og lige netop dit erhverv bliver opfattet af samfundet. Og der skal faktisk ikke så meget til for at gøre en god figur.

Når du som virksomhed sørger for et sundt arbejdsmiljø for dine ansatte, mindsker du din brug af ressourcer og øger levetiden af dine maskiner. På den måde er du med til at vise ansvarlighed i forhold til dine omgivelser. Hvert lille skridt tæller.

Er dit ventilationsanlæg blevet renset for nyligt?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

HUSK AT VENTILATIONSRENS ER FRADRAGSBERETTIGET