Claus fra CD Ventilationsrens

OM OS – CD VENTILATIONSRENS

Her har vi samlet det vigtigste, så du kan lære mere om os. Hos CD Ventilationsrens bestræber vi os hver dag på at yde en høj service overfor alle vores kunder – både private og virksomheder. Det betyder også, vi har udstyr, der er nøje udvalgt, så vi kan sikre en høj kvalitet af ventilationsrens hos alle vores kunder. Vi skyder derfor ingen genveje. Vi tager den tid, der er behov for, og vi går ikke før, vi er tilfredse med resultatet. Hos os vægter den personlige betjening højt, hvorfor vi også gerne tager en snak over telefonen eller kommer på besøg for at afdække dit behov for rensning og service. På den måde kommer der ingen halve løsninger. Vi kommer med andre ord hele vejen rundt om dit anlæg.

Vores baggrund

CD Ventilationsrens holder til i Viborg, og virksomheden drives til dagligt af Claus Damsgaard, der er uddannet skorstensfejer. Han har arbejdet indenfor dette erhverv de seneste 20 år. Udover at feje skorstene, rense og servicere ildsteder har arbejdsopgaverne også indbefattet rens og indregulering af ventilationsanlæg. Dette har givet Claus en bred viden indenfor kanalrensning. Igennem tiden har vi hjulpet både private og erhverv med at rense deres ventilationsanlæg, så indeklimaet er blevet bedre samt blevet sundere. Det har blandt andet været ift. skimmelsvamp og varmepumper. Et sundt ventilationsanlæg er nemlig alfa og omega, når det kommer til sundhed og velvære. Det gælder både hos beboere i private boliger samt medarbejdere i erhverv.

Vores services

Hos CD Ventilationsrens tilbyder vi også et gratis ventilationstjek for alle virksomheder og privatpersoner. Det eneste krav er, at boligen eller virksomheden ligger i en radius af 30 minutters kørsel fra Viborg. Her tjekker vi ventilationskanaler og ventilationsanlæg, så du er sikker på, indeklimaet er så sundt som muligt. Hvis du bor længere væk end 30 kilometer fra Viborg, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. 

Nu har du lært lidt mere om os og fået et indblik i, hvem vi er, og hvad vi står for. Selvom vi holder til i Viborg, hjælper vi i hele Danmark. Det betyder også, der er ingen opgaver, der er for store eller for små. Derudover hjælper vi som sagt både private og erhverv, hvorfor vi har kompetencer indenfor mange områder. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 32 67 95 80 eller mail kontakt@cdvent.dk for et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her. På den måde sikrer vi os, du får den hjælp, du har brug for.