VENTILATIONSFIRMA

PÅ FYN

  • Service og rensning af ventilationsanlæg
  • Eksperter i indregulering
  • 1200+ tilfredse kunder
  • Privat og Erhverv
  • Vi har ingen halve løsninger

Vi klarer alle ventilationsopgaver

CD Ventilation er din pålidelige partner på Fyn, der tilbyder et omfattende udvalg af ventilationsløsninger til både private og erhverv. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at håndtere enhver opgave med professionel ekspertise og omhyggelig opmærksomhed på detaljerne.

  • Indregulering af ventilationsanlæg: Vi sikrer optimal luftbalance og effektivitet i dit ventilationsanlæg for at forbedre indeklimaet og reducere energiomkostningerne.
  • Rensning af ventilationskanaler: Dybdegående rensning af ventilationskanaler for at fjerne støv, snavs og allergener og sikre ren og sund luft i dit hjem eller virksomhed.
  • Bekæmpelse af skimmelsvamp: Vi tilbyder effektive løsninger til at håndtere og forebygge skimmelsvamp, hvilket sikrer et sundere indeklima og beskytter dit hjem eller din virksomhed mod skader.

få en service aftale til dit erhverv

Søger du en pålidelig partner til vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg i virksomheden? CD Ventilation tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der sikrer, at dit anlæg altid fungerer optimalt. Med vores ekspertise inden for ventilationsservice og vedligeholdelse, kan du trygt overlade ansvaret til os og fokusere på din virksomheds kerneaktiviteter. Kontakt os i dag for at høre mere om vores erhvervsaftaler og hvordan vi kan hjælpe dig med at opretholde et sundt og behageligt indeklima på din arbejdsplads.

VENTILATIONSFIRMA PÅ FYN MED KUNDEN I FOKUS

Som dit lokale ventilationsfirma på Fyn sætter vi kunden i centrum for alt, hvad vi gør. Vi forstår vigtigheden af personlig service og skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov og ønsker.

Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for ventilation kan du stole på os til at levere kvalitetsløsninger, der sikrer et sundt og behageligt indeklima i dit hjem eller virksomhed. Lad os være din partner i ventilation og hjælpe dig med at skabe optimale forhold for dig og dine omgivelser.

 

Kunde udtalelse

“Det var en god oplevelse. Montøren var rigtig god til at fortælle hvad han så ude ved anlægget og fortalte hele tiden hvad han gjorde og hvad vi som forbrugere selv kan gøre, for at vedligeholde vores anlæg. Samtidig fik vi en masse gode råd til, hvad vi kunne gøre for at få bedre luft i vores hjem og hver gang han fortalte noget, var det ikke fordi at vi skulle ud og købe en masse nyt.

Montøren brugte den tid der skulle bruges og det var godt at mærke at han ikke bare skulle have det overstået, men han ville bare lave det bedste for os. Prisen var også god, selvom han brugte det meste af dagen på det og der kom ikke en merudgift på, at det tog så lang tid, da vi selv havde misligeholdt vores anlæg.

Alt i alt kan vi kun anbefale CD Ventilationsrens.”

– Simon & Tine, Viborg

kunde udtalelse

”Vi valgte CD Ventilationsrens, da vi var flyttet ind i et nyt hus og ikke vidste hvor lang tid siden der var gjort “rent” i ventilationsanlægget. Vi tænker at det var godt givet ud, at hyre jer, særligt da du fortalte, hvor beskidt der var ved ind- og udsugningsstederne.

Vi havde en god oplevelse og vil gerne bruge jer igen”

– Familien Rask Cronenford, Kjellerup

Kunde udtalelse

“Da det gamle anlæg gik kaput, og jeg fik monteret et nyt tidssvarende anlæg, krævede det et rens af de nye rør samt en indregulering, derfor valgte vi CD Ventilationsrens. Vi har helt klart kunnet mærke en forskel efter jeres besøg. Luften føles betydeligt renere, og vi har ingen kondens i huset længere (fx på vinduer, spejle osv.).

Vi vil anbefale alle at få et besøg af CD Ventilationsrens. Det er få penge givet godt ud, og man får det fysisk bedre af et godt indeklima.”

– Ragnar, Hald Ege

Vi kender dit system ud og ind

Vi er specialister i service, rens og indregulering af mange forskellige ventilationssystemer.
Her kan nævnes Genvex, EXHAUSTO, Danfoss, Systemair, Swegon, Lindab, Zehnder, Nilan og ÖSTBERG