Referencer

Vi kan ikke lide at prale med vores referencer, men vi gør en forskel

Vi har en del referencer fra de kunder, vi har været ude og besøge. Herunder kan du se den forskel, vi har gjort for rigtig mange ventilationssystemer rundt omkring i Danmark. Vi har hjulpet private såvel som erhverv med diverse opgaver. Det gælder blandt andet, når der har været problemer med skimmelsvamp og varmepumper i ventilationsanlæg, der har været enten udenfor eller indenfor.

For CD Ventilationsrens handler det om, vi leverer den bedste service og det bedste resultat. Det betyder også, du altid er garanteret høj kvalitet, da vi udelukkende bruger udstyr, der er nøje udvalgt med øje for kundens behov. Se referencerne lige her, hvor du kan bladre igennem et galleri af udvalgte før- og efter billeder fra diverse kunder.

Var du klar over at…

Dit ventilationssystem burde gøres rent ca. hver tredje år. Mange husstande i Danmark er ikke klar over det her, men et beskidt ventilationssystem kan give træthed, hovedpine, ondt i halsen og allergi. Derfor er det vigtigt, dit ventilationsanlæg løbende bliver renset og vedligeholdt. På den måde er du garanteret et sundere indeklima. Det gælder både i erhverv samt i private boliger rundt omkring i Danmark.

Er du i tvivl om, hvordan dit ventilationssystem ser ud i dag? Så kontakt os, så står vi klar til at hjælpe.