Kontakt os for et helt uforpligtende tilbud

Send en forespørgsel til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hos CD Ventilationsrens er der ingen halve løsninger. Vi kommer hele vejen rundt om dit ventilationsanlæg. Det gælder både for privat og erhverv.

 

  Kunde udtalelse

  “Det var en god oplevelse. Montøren var rigtig god til at fortælle hvad han så ude ved anlægget og fortalte hele tiden hvad han gjorde og hvad vi som forbrugere selv kan gøre, for at vedligeholde vores anlæg. Samtidig fik vi en masse gode råd til, hvad vi kunne gøre for at få bedre luft i vores hjem og hver gang han fortalte noget, var det ikke fordi at vi skulle ud og købe en masse nyt.

  Montøren brugte den tid der skulle bruges og det var godt at mærke at han ikke bare skulle have det overstået, men han ville bare lave det bedste for os. Prisen var også god, selvom han brugte det meste af dagen på det og der kom ikke en merudgift på, at det tog så lang tid, da vi selv havde misligeholdt vores anlæg.

  Alt i alt kan vi kun anbefale CD Ventilationsrens.”

  – Simon & Tine, Viborg

  kunde udtalelse

  ”Vi valgte CD Ventilationsrens, da vi var flyttet ind i et nyt hus og ikke vidste hvor lang tid siden der var gjort “rent” i ventilationsanlægget. Vi tænker at det var godt givet ud, at hyre jer, særligt da du fortalte, hvor beskidt der var ved ind- og udsugningsstederne.

  Vi havde en god oplevelse og vil gerne bruge jer igen”

  – Familien Rask Cronenford, Kjellerup

  Kunde udtalelse

  “Da det gamle anlæg gik kaput, og jeg fik monteret et nyt tidssvarende anlæg, krævede det et rens af de nye rør samt en indregulering, derfor valgte vi CD Ventilationsrens. Vi har helt klart kunnet mærke en forskel efter jeres besøg. Luften føles betydeligt renere, og vi har ingen kondens i huset længere (fx på vinduer, spejle osv.).

  Vi vil anbefale alle at få et besøg af CD Ventilationsrens. Det er få penge givet godt ud, og man får det fysisk bedre af et godt indeklima.”

  – Ragnar, Hald Ege

  Vi kender dit system ud og ind

  Vi er specialister i service, rens og indregulering af mange forskellige ventilationssystemer.
  Her kan nævnes Genvex, EXHAUSTO, Danfoss, Systemair, Swegon, Lindab, Zehnder, Nilan og ÖSTBERG