VENTILATIONSRENS til private boliger

Mange nyere private parcelhuse har i dag et ventilationssystem, der er med til at sikre indeklimaet i huset. Dette skyldes, at huse i dag er så godt isoleret, at det er blevet et lovkrav, at der monteres et ventilationsanlæg. Nyere huse kan simpelthen ikke ventilere sig selv, og der vil opstå fugt og skimmelsvamp i huset. Ventilationsanlægget hindrer at dette sker ved at cirkulere luften i huset og sikre, at der hele tiden kommer frisk luft ind, og den gamle luft bliver ledt væk fra huset.

Et ventilationsanlæg har mange fordele, men ligesom man servicerer sin bil, så skal private ventilationsanlæg også vedligeholdes for at fungere optimalt.

Hos CD Ventilationsrens sørger vi for at rense, indregulere og servicere dit ventilationsanlæg. Vi sikrer ikke kun et sundt indeklima, men også færre støjgener fra anlægget, et mindre strømforbrug og så forlænger vi levetiden på dit ventilationsanlæg. Der kan nemlig opstå problemer med både skimmelsvamp og varmepumper i private boliger.

Vi anbefaler, at du får renset dit ventilationsanlæg ca. hvert tredje år alt efter den enkelte husstands antal beboere, generelle behov, husdyr osv., så du hele tiden er sikret et sundt indeklima i dit hjem. Derudover anbefaler vi, at dujævnligt udskifter filtrene i dit ventilationsanlæg, hvilket også er med til at sikre det gode indeklima.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag på telefonnummer 32 67 95 80 eller mail kontakt@cdvent.dk, eller udfyld vores kontaktformular ved at følge linket her.

NY BOLIG

Har du købt et nyt hus, som du og din familie glæder jer til at overtage? Så vær opmærksom på, hvornår husets ventilationsanlæg sidst er blevet serviceret. Har du bygget nyt hus, kan det også være nødvendigt med indregulering samt ventilationsrens, da der kan forekomme byggestøv i ventilationskanalerne.

Gør klar til at byde venner og familie velkommen og vise drømmehuset frem – med god samvittighed.

Du sørger for indretningen og den hyggelige stemning – vi sørger for indeklimaet, som du og dit hus fortjener.

ABONNEMENT

Det kan være svært at huske det hele. Lad os hjælpe dig med noget af det. Tegn et års abonnement hos CD Ventilationsrens, så husker vi dit anlæg for dig. Vi tilbyder både filterskift og servicering af dit anlæg. På den måde holder vi øje med dit anlæg, sikrer, at det virker optimalt og kan samtidig fortælle dig, når det trænger til at blive renset.

Når du tegner et års abonnement hos CD Ventilationsrens, får du samtidig muligheden for at købe kvalitets filtre fra Filterbyen med op til 25% rabat og minimum 15% rabat.

 

FILTERSKIFT

  • Filtre udskiftes to gange årligt (prisen er ekskl. filtre)
  • Få op til 25% på køb af kvalitetsfiltre fra Filterbyen.dk

749,-

SERVICE & FILTERSKIFT

  • Ventilationsanlægget serviceres én gang årligt
  • Udskift af filtre to gange årligt (prisen er ekskl. filtre)
  • Få op til 25% på køb af filtre

1199,-

SERVICE

  • Ventilationsanlægget serviceres én gang årligt
  • Få op til 25% på køb af filtre

949,-

FILTERBYEN.DK

Hos CD Ventilationsrens arbejder vi altid med at yde det ypperste for vores kunder, og det indbefatter naturligvis også, at vi benytter materialer af højeste kvalitet. Derfor har vi indgået et samarbejde med Filterbyen.dk.

Filterbyen.dk har en topprofessionel kundeservice, og de yder tilfredshedsgaranti på de filtre, som sælges gennem dem. Derudover lever alle deres filtre op til ISO 16890-standarden, som fokuserer på filtrets evne til at indfange forskellige størrelser af sundhedsfarlige partikler. Heriblandt partikler der er for små til, at vores krops indbyggede forsvarsmekanisme kan beskytte os imod dem.